درخواستهای پر بازدید
- مراحل و نحوه اخذ گواهینامه ایزو ISO
- ایزو چیست؟
- گواهینامه ایزو
- دریافت گواهینامه ایزو ISO
- تمدید ایزو
- اخذ ایزو فوری
- ISO 22000
- ISO 27001
- ISO 29001
- استعلام HSE
- ISO 21500
- استعلام ایزو
- ازکجا ایزو بگیریم؟
- CE چیست
- ISO 20000
- مراحل اخذ ایزو
- سایت ایزو
- آموزش اخذ ایزو برای شرکت
- چگونگی اخذ گواهینامه ایزو ارزان
- روش اخذ ایزو
- مشاور ایزو
- مراجع ایزو
- تمدید ایزو
- ISO16949
- روش اخذ ایزو فوری
- ISO 14001
- ISO 45001
- ISO 3632
- ایزو ISO چیست؟
- ISO 9001
مقاله مطلب ایزو ISO و CE و HSE
- توضیحات
- تاریخ ایجاد در 12 دی 1400
- بازدید: 829
چجوری گواهینامه ایزو ISO بگیریم؟
اکثر مشاغل و کسب و کارها در دنیا میتوانند گواهینامههای ایزو را دریافت کنند و با قدرت بیشتری در مسیر رشدشان حرکت کنند. شرکتهای خدماتی، کارخانههای صنعتی و تولیدی، صنایع غذایی، صنایع معدن، انواع مراکز آموزشی، مراکز درمانی، رستورانها و هتلها و فست فودها، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، آزمایشگاهها و تجهیزات پزشکی شرکتهای تبلیغاتی، شرکتهای فعال در حوزههای نرم افزاری و سخت افزاری و صنایع کامپیوتری، صنایع خودروسازی، صنعت فرش و قالی بافی، صنایع دستی و غیره همگی میتوانند با پیاده سازی قوانین و دستورالعملهای ایزو توانمندی و عملکرد هایشان را بهبود ببخشند.
رویه و روش صدور گواهینامه ایزو چه جوری است؟
ابتدا باید سازمان متقاضی ایزو یک فرم ثبتنام یا Application form را از طرف مرکز مشاوره بگیرد. گام اول ارسال فرم ثبت نام برای متقاضی به همراه یک مشاوره کوتاه و جامع از طرف کارشناسان انجام میشود تا اهداف و زمینه فعالیتهایش به درستی مشخص شود. با تکمیل فرم ثبت نام و مشاوره تکلیف چند مرحله مشخص و تعیین میشود.
مرحله اول انتخاب نوع گواهینامه ایزو
مرحله دوم انتخاب مرجع صدور گواهینامه ایزو
وقتی متقاضی تمام آیتمها را کاملاً و دقیق تکمیل نمود نامه را دوباره برای مرکزمشاوره ارسال میکند و ما بین طرفین یعنی متقاضی ایزو و مرکز مشاوره ( امکان ثبت ) بعد از توافق یک قرارداد مالی هم امضا میشود. توافق مالی فقط مربوط به صدور گواهینامه ایزو نیست بلکه هزینههای ممیزی هم حساب میشود. در مرحله بعد باید مستندات ایزو را تهیه کرد. مستندات گواهینامههای ایزو باید توسط فرد یا افراد کارشناس و متخصص تهیه و تنظیم شود.
نمونه مستندات ایزو را به صورت رایگان از کارگزاری رسمی ثبت و صدور امکان ثبت دریافت کنید.
بعد از تهیه نمونه مستندات باید پیادهسازی مستندات انجام شود و در نهایت یک ممیزی داخلی جهت برطرف کردن عدم انطباقات و نقصها و بررسیهای لازم صورت پذیرد و در نهایت بازرس مرجع صدور گواهینامه ایزو ممیزی نهایی را به عمل میآورد و به صدور گواهینامه ایزو رأی میدهد. کارشناسان مرکز مشاوره ایزو برنامه ریزیهای لازم را انجام میدهند و تاریخ مراقبتی را نیز تعیین میکنند تا گواهینامه ایزو از اعتبار ساقط نشود.
عوامل ابطال گواهینامههای ایزو ISO
سازمانها و شرکتهای متقاضی ایزو باید بدانند که پروژه اخذ گواهینامه ایزو با گرفتن مدرک تمام نمیشود و و مدیران و مسئولان حواسشان باید به چند نکته باید باشد تا خدای نکرده گواهینامههای که دریافت کرده اند باطل نشود. گواهینامههای ایزو در واقع مجموعه ای از قوانین و دستورالعملهای ایزو ISO هستند. پیاده سازی قوانین و الزامات ایزو یعنی استقرار سیستمهای مدیریتی در سطح مجموعه و اگر یک سازمان نتواند به درستی از سیستمهای پیاده شده نگهداری کند در اولین ممیزی سالیانه گواهینامه ایزویی که دریافت کرده است باطل میشود. بی توجهی به امر ممیزی سالیانه یا فراموش کردن تاریخ ممیزی منجر به ابطال گواهینامه ایزو می گردد. بنابراین وجود عدم انطباقات با قوانین و دستورالعملهای صدور گواهینامه ایزو گواهی نامه مربوطه را یا به تعلیق میاندازد یا باطل میکند. مشاوران و کارشناسان مرکز ایزو باید به هنگام صدور گواهی نامههای تمامی موارد فوق را برای مشتریان توضیح دهند تا با آگاهی کامل تمام مراحل اخذ و صدور گواهینامه ایزو را انجام دهند.
شرایط شرکتها و سازمانها برای دریافت گواهینامه ایزو
دریافت گواهینامه ایزو شرایط خاصی ندارد. هر شرکتی که در مجموعه از تعدادی پرسنل و کارگر در حال انجام فرایندی باشند و یا دارای یک دفتر مرکزی باشد میتواند گواهینامه ایزو را دریافت کند. ولی یکسری عوامل مانند تعداد نفرات شاغل در مجموعه، مسئولیت پذیری مدیریت مجموعه و همکاری کارکنان تعداد فرآیندهای در حال اجرا و همچنین گواهی نامههایی که احتمالاً از قبل اخذ کردهاند بر گرفتن گواهینامه ایزو اثر میگذارند و همچنین سطح پیاده سازی استانداردهای ایزو نیز به هنگام گرفتن گواهینامه ایزو اثر گذار میباشد. پیاده سازی استانداردهای ایزوISO به دو صورت می تواند انجام شود. اگر متقاضی گواهینامههای ایزو از مراجع صدور خصوصی درخواست گواهینامه دهند اجبار و ملزم به پیاده سازی استانداردهای ایزو نیستند و می توانند توسط کارشناس داخلی و به صورت اختیاری الزامات را در سطح مجموعه خود پیاده نمایند. ولی مرجع صدور خصوصی هیچ سختگیری و کاری نکاری و در مدت زمان کوتاهی گواهینامه ایزو را صادر میکند. اگر مرجع صدور ایزو بین المللی باشد سازمان ملزم به پیاده سازی استاندارد های ایزو میباشد و بسته به میزان سختگیری مرجع صدور سطح پیاده سازیها بالا و پایین میشود.
صفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید