نحوه ثبت نام وندور لیست شرکت نفت – عضویت AVL وزارت نفت
آیا میدانید نحوه ثبت نام وندور لیست شرکت نفت – عضویت AVL وزارت نفت چطور انجام میپذیرد؟ وندور لیست شرکت نفت با عنوان لاتین Approved Vendor List به معنای لیست تامین کنندگان مجاز میباشد. شرکت نفت لیست بلند AVL را ایجاد نمود تا تمامی خریدهای تجهیزات مورد نیاز را از تولید کنندگان و تامین کنندگان مطمئن و مورد تایید خود انجام دهد. بنابراین وزارت نفت یک سری استاندارد و معیار برای سنجش شرکتهایی که قصد دارند وارد وندور AVL شوند در نظر میگیرد.
همانطور که میدانید تعداد سازمانهای متقاضی همکاری با شرکت نفت بسیار زیاد هستند. ثبت نام وندور لیست شرکت نفت اعتبار سازمان را بالا میبرد و سود زیادی برای شرکتها بدنبال دارد. اما اکثر شرکتها با فرایند ثبت نام وندور لیست آشنا نیستند. سازمانها با مدارک مدارک مورد نیاز برای وندور لیست و پروسه ثبت نام AVL آشنایی ندارند و به همین دلیل نمیتوانند به لیست وندور ورود پیدا کنند. در آخرین فراخوان وزارت نفت یا فراخوان ششم وزارت نفت مربوط به مرداد 1403 وبسایت سامانه ساخت با آدرس https://sakht.ioiv.ir/ برای ثبت نام در AVL در دسترس قرار دارد.
مرکز امکان ثبت با برخورداری از کارشناسان و متخصصان مجرب در زمینه نحوه ثبت نام وندور لیست شرکت نفت – عضویت AVL وزارت نفت شما را یاری میدهد تا سریعاً عضو لیست AVL شوید. تنها کافیست با شماره تماس 44858017-021 تماس بگیرید و از خدمات مشاوره مرکز امکان ثبت استفاده نمایید. مشاورین امکان ثبت نام وندور فوری و آسان را برای شما ممکن میسازند. در این مقاله بطور کامل در مورد مدارک لازم برای نحوه ثبت نام وندور لیست شرکت نفت – عضویت AVL وزارت نفت توضیح میدهیم.
اخذ ایران کد – اولین گام عضویت AVL وزارت نفت
دریافت ایران کد 5 رقمی یا اخذ ایران کد – اولین گام عضویت AVL وزارت نفت میباشد. ایران کد با عنوان نظام طبقه بندی کالا و خدمات ایران یک شناسه و کد 5 رقمی است که به اشخاص حقیقی و حقوقی تعلق میگیرد. ایران کد یک شناسه 5 رقمی متشکل از حروف و اعداد است و محصولات و خدمات و شرکتها برای اخذ آن اقدام میکنند. همه اطلاعات کالاها و خدمات از قبیل تامین کنندگان. اطلاعات فنی، استانداردهای ملی و بینالمللی و … در سامانه ایران کد قابلیت ثبت، ذخیره و سازماندهی دارد.
باید بدانیم اخذ ایران کد برای ثبت نام در وندور لیست اهمیت فوق العاده زیادی دارد. شرکت نفت در آخرین فراخوان خود مربوط به مرداد 1403 دریافت ایران کد را برای ورود به وندور لیست الزامی میداند. ثبت نام و دریافت ایران کد را میتوانید از طریق وبسایت www.irancode.ir انجام دهید. در سامانه ایران کد بر روی درخواست عضویت جدید کلیک کنید و اطلاعات محصول، خدمت یا شرکت خود را وارد نمایید.
مدارک مورد نیاز برای عضویت وندور لیست شرکت نفت
اکنون میخواهیم در مورد مدارک مورد نیاز برای عضویت وندور لیست شرکت نفت بیشتر بدانیم. باید بدانیم شرکت نفت برای تامین کنندگان و تولید کنندگان یک سری مدارک و شرایط در نظر میگیرد که مجموع آنها به 10000 امتیاز میرسد. متقاضیان ثبت نام وندور لیست بایستی حداقل 5600 امتیاز بدست آورند تا صلاحیت ورود به لیست بلند وندور را پیدا کنند.
شرکت نفت برای تامین کنندگان 8 شاخص ارزیابی با عنوان” شاخص های هشت گانه ارزیابی تامین کنندگان داخلی ” در نظر دارد. همچنین تولیدکنندگان و سازندگان 16 معیار با عنوان شاخصهای ۱۶ گانه سازندگان داخلی ( تولید کنندگان داخلی ) را بایستی در نظر بگیرند تا بتوانند وارد لیست AVL شرکت نفت شوند. اکثر شرکتها در مورد این شاخصها اطلاعات کافی ندارند و با بارگزاری ناقص مدارک در وبسایت سامانه ساخت شانس خود را برای ورود به وندور لیست از دست میدهند.
اگر شما در مورد مدارک مورد نیاز برای عضویت وندور لیست ابهاماتی دارید با شماره 44858017-021 تماس بگیرید. کارشناسان مرکز امکان ثبت صفر تا صد پرونده شما را بر عهده میگیرند و میتوانید براحتی و با هزینه پایین وارد وندور لیست تامین کنندگان شرکت نفت شوید. در ادامه مدارک لازم برای تامین کنندگان و تولیدکنندگان را بصورت تفکیک شده و جداگانه توضیح میدهیم.
شاخص های هشت گانه ارزیابی تامین کنندگان داخلی وندور شرکت نفت
ابتدا به شرح شاخص های هشت گانه ارزیابی تامین کنندگان داخلی وندور شرکت نفت میپردازیم. برای تامین کنندگان مبحث مالی اهمیت زیادی دارد و شرکت نفت قبل از هر چیزی توان مالی شرکت را میسنجد. تعداد تامین کنندگان مشتاق برای ورود به وندور لیست روز به روز افزایش می یابد. بنابراین کسب اطلاعات در مورد نحوه ثبت نام وندور لیست شرکت نفت – عضویت AVL وزارت نفت برای تامین کنندگان اهمیت زیادی دارد. شرکتهای تامین کننده زیادی در مورد نحوه ثبت نام وندور لیست شرکت نفت – عضویت AVL وزارت نفت از مشاورین مرکز امکان ثبت سوال میپرسند. شاخص های هشت گانه ارزیابی تامین کنندگان عبارتند از:
-
توان مالی برای عضویت AVL وزارت نفت
اولین و مهم ترین فاکتور برای ارزیابی تامین کنندگان توان مالی شرکت میباشد. بطوریکه با ضریب وزنی 22 حساب میشود. اما توان مالی شرکت متقاضی ثبت نام وندور لیست را چطور مورد سنجش قرار میدهند؟ شرکت نفت سه فرمول برای بررسی قدرت مالی یا Turnover مالی یک سازمان بکار میبرد که عبارتند از:
100 برابر مالیات متوسط سالانه شرکت و فقط مالیات های قطعی.
۲۵% فروش آخرین سال تولید ، مستند به قراردادها و اسناد فروش یا صورت های مالی تایید شده.
۱۰% دارایی ثابت ، مستند به اظهار نامه رسمی یا گواهی بیمه دارایی ها.
شرکت متقاضی عضویت در وندور لیست وزارت نفت باید موارد بالا را در سامانه بارگزاری نماید. کارشناسان شرکت نفت این سه فاکتور را بر اساس یک فرمول خاص مورد بررسی قرار میدهند. یعنی اعداد و ارقام هر مورد را بر میانگین ده برابر سقف معاملات متوسط تقسیم میکنند. سپس عددی که برای هر کدام بدست می آید را در رقم 100 ضرب میکنند. کارشناسان عدد حاصل شده که بیشتر از دو مورد دیگر است را شاخص توان مالی شرکت قرار میدهند.
-
ارزیابی مشتریان قبلی
ارزیابی مشتریان قبلی دومین شاخص ارزیابی تامین کنندگان با ضریب 22 میباشد. در واقع ارزیابی مشتریان قبلی میتواند گواهی حسن انجام کار، رضایت نامه و یا گواهینامه شخص ثالث را در برگیرد. وزارت نفت این گواهی ها را تا 5 سال گذشته بررسی میکند و به سازمان امتیاز میدهد. هر گواهی حسن انجام کار از شرکتهای تابع وزارت نفت 10 امتیاز و شرکتهای غیر نفتی 5 امتیاز دارد. شرکت میتواند از بخش ارزیابی مشتریان قبلی تا سقف 100 امتیاز بدست آورد.
-
توان مدیریت و کارآمدی- عضویت AVL وزارت نفت
در سومین معیار سنجش توان مدیریت و کارآمدی سازمانها را بررسی میکنند. ضریب وزنی 16 برای توان مدیریت و کارآمدی اهمیت بالای این شاخص برای عضویت در لیست AVL را نشان میدهد. در این شاخص دو فاکتور تجربه و سابقه مدیران و کارکنان کلیدی و گواهینامه های ISO را میسنجند. امتیازبندی فاکتور سابقه مدیران و کارکنان کلیدی از 20 شروع میشود که عنوان قابل قبول را دارد. اگر میزان تجربه و سابقه در حد متوسط باشد امتیاز 40 به شرکت میرسد. امتیاز 60 برای سابقه خوب میباشد و در نهایت سقف امتیاز یعنی عدد 80 به شرکتهایی که مدیران و کارکنان اصلی سابقه زیادی دارند میرسد.
فاکتور بعدی یعنی گواهینامه ایزو میتواند تا سقف 20 امتیاز برای شرکت به ارمغان آورد. گواهینامه های ایزو مهم برای ثبت نام وندور گواهینامه ISO 9001 ، گواهینامه ISO 14001 و گواهینامه ISO 45001 هستند که سیستم مدیریت یکپارچه یا گواهینامه IMS را تشکیل میدهند. اخذ سیستم مدیریت یکپارچه گواهینامه IMS برای متقاضیان ورود به وندور یک فاکتور مهم بشمار میرود.
همچنین گواهینامه ISO 29001 یا سیستم مدیریت کیفیت در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نیز اخیراً برای ثبت نام وندور لیست شرکت نفت اهمیت زیادی پیدا کرده است. بنابراین مرکز امکان ثبت اخذ گواهینامه های ایزو را به شدت به متقاضیان عضویت در AVL پیشنهاد میکند. دستورالعملها و روشهای اجرایی گواهینامه ISO میتواند در بخشهای دیگر نیز امتیاز شرکت را بالا ببرد.
اگر برای ورود به لیست بلند وندور شرکت نفت نیاز به اخذ گواهینامه ایزو فوری دارید کار اخذ ایزو را به مرکز امکان ثبت بسپارید. همین الان با شماره 44858017-021 تماس حاصل نمایید و به کمک امکان ثبت گواهینامه ایزو بگیرید و عضویت AVL وزارت نفت را به انجام برسانید.
-
حسن سابقه
خوشنامی و حسن سابقه چهارمین فاکتور امتیازآور برای شرکتهای تامین کننده که میخواهند عضو لیست وندور شوند میباشد. ضریب محاسبه این فاکتور 15 است و شرکتها میتوانند از حسن سابقه تا سقف 100 امتیاز بدست آورند. اما شرکت نفت حسن سابقه شرکت را چطور میسجند؟ باید بدانیم به ازای هر قراداد با شرکتهای تابعه وزارت نفت میتوانید 10 امتیاز بگیرید. قراردادها با شرکتهای غیر نفتی نیز از 5 تا 100 امتیاز میتواند به شرکت بدهد. بنابراین تمامی قراردادهای فروش برای شرکتهای تامین کننده اهمیت دوچندان دارد.
-
نظام کیفیت و نحوه تضمین محصولات
در معیار بعدی نوبت به نظام کیفیت و نحوه تضمین محصولات میرسد. نظام کیفیت و تضمین محصولات یا نظام QA/QC تمهیدات سازمان برای کنترل کیفیت محصولات و تضمیت کیفیت محصولات را بیان میکند. امتیاز این بخش را کارشناس شرکت نفت بر اساس تشخیص و سلیقه خود اعمال میکند. بطوریکه اگر نظام QA/QC را ضعیف تشخیص دهد 25 امتیاز و اگر عالی بداند سقف 100 امتیاز برای شرکت در نظر میگیرد. سطح متوسط 50 امتیاز و سطح خوب 75 امتیاز دارد. بنابراین امتیازی که از این بخش میتوان گرفت بستگی به تشخیص کارشناس نفت دارد.
-
تجربه و سوابق کاری شرکت
ششمین معیار به سنجش تجربه و سوابق کاری شرکت با ضریب احتسابی 7 برمیگردد. سابقه فعالیت شرکتهای تامین کننده برای وزارت نفت مهم تلقی میشود. یعنی هرچقدر شرکت قدیمی تر باشد اعتبار بیشتری برای ورود به لیست AVL پیدا میکند. شرکتی با ۱تا ۵ سال سابقه 20 امتیاز و شرکتهای بین ۶ تا ۱۰ سال 40 امتیاز میتوانند بگیرند. سازمانهای دارای سابقه فعالیت ۱۱ تا ۱۵ سال 60 امتیاز و در نهایت بالاتر از ۱۵ سال 80 امتیاز بدست خواهند آورد.
-
نمایندگی فروش کالا و خدمات پس از فروش
شرکت نفت برای تامین کنندگان در مورد بحث نمایندگی فروش کالا و خدمات پس از فروش نیز حساسیت به خرج میدهد. ضریب احتساب این شاخص عدد 6 میباشد و سه فاکتور تعداد نمایندگی، اعتبار برند و سیستم مدیریت خدمات پس از فروش در آن مورد بررسی قرار میگیرند. برای تعداد نمایندگی 1 برند 10 امتیاز، ۲ و ۳ برند 30 امتیاز و انحصاری یا بیش از سه برند 50 امتیاز برای شرکتها دارد.
اعتبار برند نیز دوباره بنا بر صلاحدید و تشخیص کارشناس وزارت نفت امتیازبندی میگردد و تا سقف 30 امتیاز نصیب تامین کنندگان میکند. در نهایت سیستم مدیریت خدمات پس از فروش قابل قبول 10 امتیاز و سیستم مدیریت خدمات پس از فروش خوب نیز 20 امتیاز دارد. بحث تعداد نمایندگی و سیستم خدمات پس از فروش دارای پیچیدگی هایی هستند. مشاورین مرکز امکان ثبت با شماره تماس 44858017-021 شما را کمک میکنند امتیاز خود را در بخش های مختلف افزایش دهید. با کمک مرکز امکان ثبت نحوه ثبت نام وندور لیست شرکت نفت – عضویت AVL وزارت نفت بسیار سریع و با قیمت مناسب انجام میپذیرد.
-
مالکیت دفتر شرکت و انبار
در نهایت مالکیت دفتر شرکت و انبار آخرین شاخص بررسی تامین کنندگان عضویت AVL وزارت نفت میباشد. شرکتهای استیجاری 30 امتیاز کسب میکنند اما شرکتهای دارای مالکیت شخصی میتوانند 70 امتیاز بگیرند. وجود انبار و سیستم انبارداری نیز در صورتیکه انبار شرکت دارای coding باشد 30 امتیاز نصیب سازمانها میکند.
تامین کنندگانی که میخواهند ثبت نام وندور لیست وزارت نفت انجام دهند بایستی تمامی مدارک مربوط به این شاخصها را در وب سایت سامانه ساخت با آدرس https://sakht.ioiv.ir/ بارگزاری نمایند. اما بسیاری از این شاخصها فنی هستند و نحوه بارگزاری مدارک نیز قبولی یا رد شرکت در ورود به لیست وندور را تعیین میکند. بنابراین شرکتهای زیادی برای عضویت در AVL به مرکز امکان ثبت مراجعه میکنند. شماره تماس 44858017-021 راه ارتباط شما با کارشناسان امکان ثبت در زمینه ثبت نام در AVL میباشد.
شاخص های شانزده گانه ارزیابی سازندگان (تولیدکنندگان) جهت عضویت AVL وزارت نفت
در مورد شرکتهای تولیدکننده سخت گیری بیشتری وجود دارد و وزارت نفت شاخص های شانزده گانه ارزیابی سازندگان (تولیدکنندگان) را برای ارزیابی آنان بکار میبرد. همانطور که عنوان کردیم امتیازات این شاخصها 10000 میباشد و شرکتهای تولیدی مانند تامین کنندگان حداقل به 5600 امتیاز نیاز دارند تا جزو وندور لیست نفت AVL قرار بگیرند. در ادامه به شاخص های شانزده گانه ارزیابی سازندگان (تولیدکنندگان) اشاره میکنیم.
-
استانداردهای تولید جهت عضویت AVL وزارت نفت
برای تولید کنندگان بحث استانداردهای تولید جهت عضویت AVL وزارت نفت یک شاخص مهم بشمار میرود و ضریب وزنی 10 دارد. صنایع تولیدی میتوانند تا سقف 100 امتیاز از این معیار بدست آورند. رعایت استانداردهای ملی و بین المللی همان استقرار سیستم های مدیریتی ایزو 9001 یا گواهینامه ISO 29001 یا استاندارد API میباشد و سقف امتیاز آن 50 است. باید بدانیم برای تولید کنندگان تنها ارائه مدرک استاندارد کافی نیست و یک بازرس تمام خط تولید محصول را مورد بررسی قرار میدهد. گواهینامه استانداردهای محصول نیز بسته به نوع محصول سقف 50 امتیازی دارند.
-
داشتن تجربه و دانش در زمینه مورد نظر
تولیدکنندگان بایستی داشتن تجربه و دانش در زمینه مورد نظر را نیز با ضریب 11 در اولویت قرار دهند. این معیار پیچیدگی زیادی دارد و 3 فاکتور را شامل میشود که عبارتند از:
دانش فنی
در بخش مالکیت دانش فنی دانش طراحی و ساخت ۱۰۰-۸۰ دارد. دانش تحت لیسانس نیز میتواند 75 امتیاز نصیب شرکت کند. دانش مهندسی معکوس ۷۰-۳۰ امتیاز و ساخت از روی نقشه یا نمونه ۲۵-۱۰ به ارمغان می آورد.
تجربه و سوابق کاری شرکت
در این بخش 20 امتیاز به شرکتی با ۱تا ۵ سال سابقه و 40 امتیاز به ۶ تا ۱۰ سال سابقه فعالیت میرسد. ۶۰ امتیاز نصیب شرکتهای با سابقه بین ۱۱تا ۱۵ سال و 80 امتیاز نصیب تولیدکنندگان بالاتر از ۱۵ سال میشود.
گواهینامه ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده
اگر شرکت تولیدی گواهینامه ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده دارد میتواند 20 امتیاز از این گواهی نصیب خود کند.
-
نظام کیفیت و نحوه تضمین محصولات
نظام کیفیت و نحوه تضمین محصولات یا همان QA/QC برای تولیدکنندگان با ضریب 10 محاسبه میشود و تا سقف 115 امتیاز دارد. این معیار برای تولیدکنندگان متقاضی ثبت نام در وندور لیست شرکت نفت بسیار مهم است و موارد زیر بر آن تاثیرگذارند:
– تعداد کادر فنی واحد کنترل کیفیت
تا 2 نفر پرسنل واحد کنترل کیفیت 10 امتیاز و بیشتر از آن 20 امتیاز دارد. در صورت نبود کادر فنی شرکت امتیاز این بخش را از دست میدهد.
– فرم ها و نرم افزارهای کاربردی- تخصصی
اگر شرکت فرم ها و نرم افزارهای کاربردی- تخصصی را فقط در انتهای خط تولید ارائه دهد 10 امتیاز میگیرد. اما اگر در طول خط تولید دارای فرمها و نرم افزارهای تخصصی مختلف باشد 20 امتیاز دارد.
– تجهیزات کنترل کیفیت و آزمایشگاهی
مانند موارد بالا تناسب تجهیزات QC در حد خوب 10 امتیاز و در حد خیلی خوب 20 امتیاز به شرکت میدهد.
– QA / QC PLAN
وجود QA / QC PLAN در سازمانهای تولیدی امتیازی به ارزش 10 دارد که بصورت مساوی بین QC PLAN و QA PLAN تقسیم میشود.
– سیستم انبارداری
تولید کنندگان با وجود انبار مواد اولیه 5 امتیاز و با وجود انبار محصول نیز 5 امتیاز دیگر میتوانند اخذ کنند.
– بسته بندی محصول
اگر محصول کارخانه بسته بندی بخواهد بسته بندی مناسب و استاندارد محصول 5 امتیاز با خود به همراه دارد.
– گارانتی محصول
بحث وجود گارانتی محصول نیز اهمیت دارد و اگر محصول شرکت تا 18 ماه گارانتی دارد 5 امتیاز و اگر بیشتر از 18 ماه باشد 10 امتیاز بدست خواهد آورد.
– گواهینامه های ایزو ISO
گواهینامه ایزو ISO برای تولیدکنندگان 20 امتیاز کسب میکند. کسب اطلاعات در مورد انواع گواهینامه ایزو شما را کمک میکند ایزو امتیازآور و مناسب سازمان خود را بگیرید. مطلب گواهینامه ایزو ISO چیست؟ اطلاعات شما را در این خصوص افزایش میدهد.
-
کیفیت قطعات مصرفی و ارزیابی سازندگان مربوطه
چهارمین فاکتور پر ارزش با عنوان کیفیت قطعات مصرفی و ارزیابی سازندگان مربوطه با ضریب 10 احتساب میشود. امتیاز این بخش با نظر کارشناسان فنی و بررسی رویه های مشخص و مدون در مورد تست مواد اولیه و قطعات مصرفی قبل از مراحل تولید بر اساس جدول زیر تعیین می شود. بازه امتیاز این شاخص بین 25 برای قابل قبول و 100 برای بسیار خوب میباشد.
-
تحقیق و توسعه
در شاخص تحقیق و توسعه چه فاکتورهایی مدنظر قرار میگیرند؟ معیار تحقیق و توسعه با ضریب احتساب 10، چهار مورد زیر را شامل میشود:
– تعداد نفرات مرتبط با فعالیتهای تحقیق و توسعه اگر تا 3 نفر باشند 10 امتیاز و اگر بیش از این عدد باشند 20 امتیاز به سازمان متقاضی ورود به وندور نفت میدهد.
– تعداد پروژه های تحقیق و توسعه تعریف شده در سه سال اخیر نیز مانند مورد بالا محاسبه میگردد و تا سقف 20 امتیاز دارد.
– تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری که تخصصی مرتبط با فعالیتهای تحقیق و توسعه هستند در صورت مناسب بودن و داشتن استانداردهای لازم 20 امتیاز نصیب شرکتها برای عضویت AVL وزارت نفت میکنند.
– ارزیابی اثربخشی فعالیتهای تحقیق و توسعه امتیازی بین 10 تا 40 دارد و بدین ترتیب سقف امتیازات تمام فاکتورهای بخش تحقیق و توسعه به عدد 100 میرسد.
-
ارزیابی مشتریان قبلی
به میزان رضایت و ارزیابی مشتریان قبلی نیز ضریب 9 تعلق میگیرد که اهمیت رضایت مشتریان را نشان میدهد. در این شاخص گواهی حسن انجام کار، رضایتنامه و یا گواهینامه شخص ثالث را تا 5 سال گذشته مورد بررسی قرار میدهند. شرکت به ازای هر گواهی حسن انجام کار که از سازمانهای تابعه وزارت نفت بگیرد 20 امتیاز کسب میکند. همچنین گواهی هایی که شرکتهای غیر نفتی بدهند 10 امتیاز نصیب شرکت میکند و سقف امتیازات این قسمت عدد 100 میباشد.
-
توان و عمق ساخت داخل
بطور کلی شاخص توان و عمق ساخت داخل ضریب احتسابی 8 دارد. این معیار به توانایی شرکت در ساخت قطعات یا اجزاء تشکیل دهنده محصول در خود کارخانه یا استفاده از قطعات کارخانه های دیگر برای تولید محصول میباشد. اگر کارخانه حالت مونتاژی دارد و قطعاتش را از دیگر کارخانه های داخلی میگیرد 30 امتیاز به کارخانه میدهند. اما اگر خودش قطعات محصولش را تولید کند با فرمول ” ۷۰× درصد توان و عمق ساخت داخل ” امتیازبندی میشود.
-
توان مالی
اهمیت توان مالی برای تولید کنندگان نیز وجود دارد و کارشناسان شرکت نفت ضریب 7 را به این شاخص اختصاص میدهند. فاکتورهای سنجش توان مالی صنایع تولیدی که میخواهند به عضویت در AVL نفت برسند مانند تامین کنندگان میباشد و عبارتند از:
۱۰۰برابر مالیات متوسط سالانه ، مستند به اسناد مالیات های قطعی و علی الحساب پرداخت شده.
۲۵% فروش آخرین سال تولید ، مستند به قراردادها و اسناد فروش یا صورت های مالی تایید شده.
۱۰% دارایی ثابت ، مستند به اظهار نامه رسمی یا گواهی بیمه دارایی ها.
تایید اعتبار از سوی بانک یا موسسات مالی و اعتباری معتبر تا سقف حداقل مبلغ مناقصات عمده.
کارشناسان شرکت نفت این سه فاکتور را بر اساس یک فرمول خاص مورد بررسی قرار میدهند. یعنی اعداد و ارقام هر مورد را بر میانگین ده برابر سقف معاملات متوسط تقسیم میکنند. سپس عددی که برای هر کدام بدست می آید را در رقم 100 ضرب میکنند. کارشناسان عدد حاصل شده که بیشتر از دو مورد دیگر است را شاخص توان مالی شرکت قرار میدهند.
-
توان مدیریتی
اکنون به شاخص توان مدیریتی با ضریب 6 میرسیم. اما مبحث توان مدیریتی بر اساس نظر کارشناسان فنی و بازرگانی که از شرکت بازدید میکنند مشخص میگردد. آنها توانمندی های مدیریتی و سازماندهی کارخانه تولیدی را مورد بررسی قرار میدهند و امتیاز خود را لحاظ میکنند. فرمول امتیازدهی این دو کارشناس به شکل زیر میباشد:
۶۰× درصد مورد نظر کارشناس فنی = امتیاز کارشناس فنی
۴۰ × درصد مورد نظر کارشناس بازرگانی = امتیاز کارشناس بازرگانی
-
حسن سابقه
در فاکتور حسن سابقه برای تولیدکنندگان متقاضی ثبت نام در وندور لیست نفت تعداد قراردادهای همکاری و فروش شرکت مورد بررسی قرار میگیرد. ضریب این معیار 5 میباشد و تمامی قراردادهای 5 سال گذشته شرکت را در بر میگیرد. تا تعداد 5 قرارداد، 25 امتیاز و تا ۱۰ مورد، ۵۰ امتیاز دارد. اگر صنایع تولیدی تا 15 قرارداد ثبت کنند 75 امتیاز و در نهایت با ثبت بیش از 15 مورد ۱۰۰ امتیاز خواهند گرفت.
-
توان تجهیزاتی – عضویت AVL وزارت نفت
فاکتور توان تجهیزاتی ضریب وزنی 4 دارد و امتیاز آن در روز بازرسی توسط بازرس وزارت نفت تعیین میگردد. بازرس به ارزیابی موقعیت کارخانه و تجهیزات و امکانات آن میپردازد و امتیازی بین 25 یعنی قابل قبول، 50 یعنی متوسط، 75 یا خوب و 100 یا بسیار خوب به سازمان میدهد. لازم به ذکر است بازرس تمامی این بررسی ها و ارزیابی ها را بر اساس بندهای استاندارد گواهینامه ISO 9001 یا دیگر استانداردهای شرکت مثل API انجام میدهد. بنابراین تنها اخذ گواهینامه ایزو کافی نیست و بایستی استقرار و برنامه ریزی آن نیز برای تولید کنندگان در دستور کار قرار گیرد. اگر بدنبال اخذ گواهینامه ایزو فوری هستید میتوانید از طریق مرکز امکان ثبت اقدام نمایید. کارشناسان و مشاورین امکان ثبت با شماره تماس 44858017-021 شما را در اخذ گواهی ایزو برای عضویت AVL وزارت نفت یاری میدهند.
-
ظرفیت تولید
میزان و ظرفیت تولید برای عضویت در وندور لیست AVL چه تاثیری دارد؟ معیار ظرفیت تولید با ضریب 3 به ظرفیت تولید سالیانه اشاره میکند. میزان تولید با توجه به نوع تولید و بر اساس پروانه های بهره برداری ، مجوزهای تولید و نظر کارشناسان فنی و بازرگانی طی بازدید مشخص میگردد. مانند شاخص توان تجهیزاتی بازه امتیازبندی ظرفیت تولید بین 25 تا 100 میباشد.
-
مدارک فنی
تولیدکنندگانی که میخواهند با نحوه ثبت نام وندور لیست شرکت نفت – عضویت AVL وزارت نفت آشنا شوند در مورد مدارک فنی سوالات زیادی از کارشناسان مرکز امکان ثبت میپرسند. مدارک فنی نیز با ضریب 3 حساب میشوند. مستندات مشخصات فنی ، تعمیر و نگهداری ، نقشه ها ، سفارش خرید قطعات ، تست ها و مدارک بازرسی محصول ، جابجایی و حمل و نقل و دستورالعمل های نصب و راه اندازی در این قسمت قرار میگیرند. امتیاز این فاکتور نیز میتوانید از 25 تا 100 تغییر یابد و نظر کارشناسان فنی شرکت نفت هنگام بازدید امتیاز را تعیین میکند. آنها بر اساس استانداردهای گواهینامه ISO 9001 یا دیگر استانداردهای شرکت مدارک را بررسی میکنند.
-
نیروی انسانی
تعداد نیروی انسانی بر اساس آخرین لیست بیمه تامین اجتماعی و با ضریب 2 میباشد. تعداد نیروی انسانی تا 20 نفر امتیاز ۲۵ را به همراه دارد. پرسنل تا ۳۰ نفر امتیاز 50 میگیرند و تا ۵۰ نفر امتیاز 75 به شرکت میرسد. در نهایت بیش از 50 نفر امتیاز 100 میگیرد. همچنین مهارت و تخصص نیروی انسانی بر اساس بندهای استاندارد ایزو 9001 بررسی میشود.
-
صادرات
صادرات برای ورود به وندور وزارت نفت AVL ضریب 1 دارد. مدارکی مثل برگ سبز گمرکی یا قراردادهای همکاری و فروش محصول به کشورهای خارجی امتیاز این بخش را تعیین میکند. امتیازبندی بخش صادرات بر اساس جدول زیر صورت میگیرد:
صادرات | ندارد | ۱ مورد | ۲ مورد | ۳ مورد | ۴ مورد | ۵ مورد و بیشتر |
امتیاز | 0 | ۲۰ | ۴۰ | ۶۰ | ۸۰ | ۱۰۰ |
-
عضویت در موسسات و انجمن های علمی و صنفی
آخرین معیار ارزیابی سازندگان و تولیدکنندگان متقاضی ثبت نام در وندور لیست شرکت نفت عضویت در موسسات و انجمن های علمی و صنفی میباشد. این شاخص نیز با ضریب 1 محاسبه میگردد. عضویت در یک موسسه و انجمن 50 امتیاز و بیش از یک موسسه و انجمن 100 امتیاز به تولیدکنندگان میدهد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ثبت نام وندور لیست شرکت نفت – عضویت AVL وزارت نفت میتوانید با کارشناسان مرکز امکان ثبت تماس بگیرید. امکان ثبت مرجعی قابل اعتماد برای اخذ انواع گواهینامه ایزو، گواهینامه CE ، HSE ، IMS ، HACCP ، رتبه یا گرید پیمانکاری و انفورماتیک، گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران و… است. مشاورین مرکز امکان ثبت با شماره تماس: 17 80 85 44 – 021 پاسخگوی سوالات شما هستند.
فهرست مطالب
Toggle