ثبت نام در وندور لیست شرکت نفت
عضویت در لیست بلند وندور ، ورود به AVL شرکت نفت و ثبت نام در وندور لیست شرکت نفت عباراتی هستند که برای توصیف لیست بلند تامین کنندگان مجاز شرکت نفت بکار میروند. در حال حاضر موضوع ثبت نام در وندور لیست شرکت نفت برای شرکتها اهمیت بسیار زیادی دارد و بدنبال راهی برای عضویت در وندور هستند.
کارگزاری امکان ثبت یک مرکز معتبر برای دریافت مشاوره و راهنمایی در خصوص ثبت نام فوری در وندور شرکت نفت میباشد. شما میتوانید با شماره تماس 44858047-021 تماس بگیرید و از خدمات مشاوره مرکز امکان ثبت بهره ببرید. کارشناسان مرکز ما در تمامی مراحل ثبت نام وندور در کنار شما هستند.
شرکت نفت همواره قوانین جدیدی برای متقاضیان ورود به لیست AVL وضع میکند. بنابراین شرکتهای متقاضی ورود به وندور لیست شرکت نفت بایستی اطلاعات خود را بروز نگه دارند و از جدیدترین و آخرین اطلاعیه های شرکت نفت در مورد وندور AVL مطلع باشند. کارگزاری امکان ثبت متقاضیان را در جریان اخبار لیست وندور قرار میدهد و کارشناسان مرکز ما تمامی اطلاعات لازم برای ثبت نام در لیست AVL را برای شرکتهای متقاضی بیان میکنند. پس اگر سازمان شما نیز قصد دارد جزو وندور شرکت نفت قرار بگیرد، این مطلب را تا انتها مطالعه نمایید.
وندور چیست؟
ابتدا بایستی به سوال وندور چیست؟ پاسخ دهیم. واژه AVL مخفف Approved Vendor List میباشد و در فارسی لیست تامین کنندگان مجاز معنا میشود. بنابراین وندور یک لیست از سازمانها را در بر میگیرد که شرکت نفت تمامی خریدهای خود را از این لیست انجام میدهد. باید بدانیم شرکت نفت یک سری الزامات برای ثبت نام در وندور لیست ارائه میدهد.
شرکت ملی نفت ایران یک شرکت دولتی بسیار بزرگ و قدرتمند است. شرکت نفت در زمینه اکتشاف منابع نفتی و گازی، تولید فرآوردها، انتقال و فروش نفت و گاز و مشتقات آن فعالیت میکند. تمامی این فعالیتها نیازمند تجهیزات و ماشین آلات زیادی هستند و شرکت نفت بایستی یک سری شرکت برای تامین مواد مورد نیاز خود در نظر بگیرد. بنابراین این شرکت واحد تدارکات خود را ملزم نمود تا تمامی خریدات خود را از لیست وندور انجام دهند.
هر کدام از این الزامات و مدارک امتیاز معینی دارند. مجموع امتیازات تمامی مدارک درخواستی سقف 1000 امتیاز میباشد. همچنین حداقل امتیاز لازم برای ورود به لیست AVL امتیاز 5600 است. شرکتهایی متقاضی عضویت در وندور مورد بررسی یک کمیته ارزیابی قرار میگیرند. در صورت رعایت الزامات و کسب حداقل امتیاز کمیته بازرسی شرکت را برای ورود به وندور تایید میکند.
مراحل ثبت نام در وندور لیست شرکت نفت
شرکتها و سازمانها در مورد مراحل ثبت نام در وندور لیست شرکت نفت سوالات زیادی میپرسند. باید بدانیم عضویت در لیست AVL اطلاعات زیادی را میطلبد. لیست مدارکی که باید برای ثبت نام در وندور لیست شرکت نفت گردآوری کنید بسیار زیاد هستند. همچنین نوع مدارک و قالب استاندارد آنها نیز برای کسب امتیاز مد نظر اهمیت دارد.
مراحل ثبت نام در AVL چندین گام دارند. همچنین شرکت نفت هر سال یک فراخوان جدید اعلام میکند و تغییراتی در قوانین و گامهای عضویت در لیست وندور انجام میدهد. بنابراین بایستی دقت کنید آخرین اطلاعات و اعلامیه های شرکت نفت را مطالعه نمایید تا دچار سردرگمی و خطا نشوید. در ادامه مراحل ورود به لیست AVL را بر اساس آخرین فراخوان شرکت نفت به تاریخ یکم مرداد ۱۴۰۳ توضیح میدهیم.
دریافت ایران کد
اولین گام ثبت نام در AVL دریافت ایران کد نام دارد. ایران کد یا نظام طبقه بندی کالا و خدمات یک سیستم دولتی برای طبقه بندی محصولات و خدمات میباشد. شرکتهای متقاضی ورود به وندور در ابتدا بایستی برای دریافت ایران کد اقدام نمایند. اخذ ایران کد از طریق وب سایت www.irancode.ir امکان پذیر میباشد.
متقاضیانی ثبت نام وندور بایستی ابتدا حتما راهنمای عضویت سازندگان و تامین کنندگان وزارت نفت برای دریافت ایران کد را مطالعه کنند. شرکتها بایستی تعهد نامه سازندگان و تامین کنندگان وزارت نفت را تکمیل و در سایت بارگزاری نمایند.
خود اظهاری در وب سایت وندور
در مرحله بعدی بایستی خود اظهاری در وب سایت وندور را انجام دهید. در سال 1403 وب سایت ساخت با نشانی https://sakht.ioiv.ir به ثبت نام وندور لیست تعلق دارد. وقتی وارد وب سایت شدید بایستی بر روی گزینه خود اظهاری منابع کلیک نمایید. در صفحه جدید کد ملی مدیر عامل شرکت و شماره موبایل ثبت شده به اسم مدیرعامل را وارد نمایید.
در این بخش حتماً بایستی کد ملی مدیر عامل و شماره تماس او را وارد کنید و اطلاعات افراد دیگری از شرکت قابل قبول نیست. پس از درج اطلاعات بر روی گزینه ورود کلیک نمایید. با کلیک بر روی کلید ورود وارد صفحه جدیدی میشوید. شما بایستی کد 6 رقمی که به شماره تماس مدیرعامل پیامک میشود را وارد و گزینه تایید را بزنید.
تکمیل اطلاعات در سایت
اکنون به مرحله تکمیل اطلاعات در سایت ساخت میرسید. در این قسمت بایستی نام و نام خانوادگی مدیر عامل، کد ملی، شماره موبایل شخص مدیر عامل، شناسه ملی شرکت و نام شرکت را بنویسید. با تکمیل این اطلاعات و کلیک بر روی گزینه ثبت اطلاعات به صفحه جدیدی منتقل میشوید. صفحه جدید اطلاعات را بار دیگر نشان میدهد و در صورت نیاز میتوانید مشخصات را ویرایش کنید.
سپس بایستی مبلغ 5,000,000 ریال یا پانصد هزار تومان را پرداخت نمایید تا ثبت نام شما تکمیل شود. بدین تریتب خود اظهاری اولیه شما تایید میشود. وقتی مبلغ را بپردازید باید منتظر دریافت یک پیامک حاوی لینک اپلیکیشن ساخت باشید. ممکن است چندین روز طول بکشد تا پیامک را دریافت کنید. سپس میتوانید مراحل بعدی را انجام دهید.
ثبت نام در اپلیکیشن ساخت
وقتی لینک اپلیکشن ساخت برای شما ارسال گردید، بایستی گامهای بعدی را در پیش بگیرید و اطلاعات را تکمیل نمایید. مراحل ثبت نام برای تولیدکنندگان و تامین کنندگان متفاوت میباشد. بنابراین بایستی حتماً الزامات لازم برای شرکت خود را بشناسید و بدرستی مدارک لازم را در اپلیکیشن وارد کنید.
باید بدانید ثبت نام اصلی دقیقا با دانلود اپلیکیشن ساخت آغاز میگردد و بارگزاری مدارک لازم کار آسانی نیست. اگر در مورد مدارک لازم برای ورود به وندور ابهاماتی دارید و با مراحل ثبت نام آشنا نیستید با کارشناسان مرکز امکان ثبت تماس بگیرید. مشاوران ما با شماره تماس 44858017-021 راهنمای شما در ثبت نام فوری AVL هستند.
شرایط لازم برای ثبت نام در وندور لیست شرکت نفت
اکنون میخواهیم با شرایط لازم برای ثبت نام در وندور لیست شرکت نفت آشنایی پیدا کنیم. باید بدانیم شرایط و الزامات برای شرکتهای تولیدی و تامین کننده متفاوت هستند. در حقیقت شرکت نفت برای سازندگان شاخص ارزیابی 16 گانه را معرفی میکند. اما برای تامین کنندگان شاخص های 16 گانه ارزیابی تامین کنندگان وجود دارد. یعنی شرکتها بر اساس این معیارها و ارزیابی مورد ارزیابی قرار میگیرند. در ادامه این ضوابط و شاخص ها را توضیح میدهیم.
شاخص های شانزده گانه ارزیابی سازندگان (تولیدکنندگان)
ابتدا با شاخص های شانزده گانه ارزیابی سازندگان (تولیدکنندگان) آشنایی پیدا میکنیم. این شاخصها جهت ارزیابی تولیدکنندگان متقاضی عضویت در وندور مورد استفاده قرار میگیرند. مجموع امتیازات 16 شاخص به عدد 10000 میرسد. شرکتهای تولید کننده بایستی حداقل 5600 امتیاز را کسب نمایند تا بتوانند ثبت نام وندور را انجام دهند. مهم ترین شاخص های ارزیابی سازندگان عبارتند از:
استانداردهای تولید
اولین معیار به استانداردهای تولید ارتباط دارد. امتیاز این بخش را بازرس فنی با بازدید از محل و مشاهده استانداردهای ملی و بین المللی محصول به شرکت میدهد. سقف امتیاز استانداردهای تولید عدد 50 و ضریب احتساب آن 10 میباشد.
اجرای سیستم مدیریتی یکپارچه IMS و اخذ گواهینامه ایزو ISO میتواند از موارد امتیاز آور این بخش باشد. مثلا گواهینامه ISO 9001 یا سیستم مدیریت کیفیت، تعهد سازمان به حفظ کیفیت محصولات و خدمات را نشان میدهد. بنابراین از استانداردهای مهم تولید بشمار میرود.
همچنین شرکتها میتوانند استاندارد API ( استاندارد نفت ایالات متحده آمریکا ) و استاندارد IPS یا استاندارد نفت ایران را نیز بکار بگیرند. استانداردهای تخصصی دیگری نیز برای کالاهای مختلف وجود دارد و تولیدکنندگان بایستی حتماً استانداردهای خود را ارائه دهند.
توان و عمق ساخت داخل
فاکتور مهم بعدی توان و عمق ساخت داخل میباشد. اما منظور از توان و عمق ساخت داخل چیست؟ این عبارت یعنی تولید کننده تا چه میزان توانایی ساخت قطعات و اجزای محصول را در داخل شرکت خود دارد. اگر شرکت بصورت مونتاژی باشد و تمام قطعات خود را از کارخانه های خارجی دریافت کند 30 امتیاز میگیرد. در غیر اینصورت با بررسی میزان توان ساخت قطعات امتیاز تعلق خواهد گرفت.
تجربه و دانش در زمینه مورد نظر
امتیاز تجربه و دانش در زمینه مورد نظر با ضریب 11 محاسبه میگردد. این شاخص دارای 4 آیتم دانش طراحی و ساخت، دانش تحت لیسانس، دانش مهندسی معکوس و ساخت از روی نقشه یا نمونه میباشد. مجموع امتیازات این 4 فاکتور تا عدد 270 است. مسائلی مثل دانش بنیان بودن شرکت، گواهی مالکیت معنوی دانش فنی محصول، گواهینامه ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده و میزان سابقه شرکت امتیاز این بخش را تعیین میکنند.
توان مالی
میزان توان مالی شرکت اهمیت بسیار زیادی دارد. برای احتساب توان مالی شرکت سه راه وجود دارد:
100 برابر مالیات متوسط سالانه شرکت و فقط مالیات های قطعی.
۲۵% فروش آخرین سال تولید ، مستند به قراردادها و اسناد فروش یا صورت های مالی تایید شده.
۱۰% دارایی ثابت ، مستند به اظهار نامه رسمی یا گواهی بیمه دارایی ها.
هرکدام از این موارد بر اساس یک فرمول که شرکت نفت ارائه میدهد محاسبه میگردند. در این فرمول توان مالی شرکت یعنی هر کدام از موارد بالا بر میانگین ده برابر سقف معاملات متوسط تقسیم میشود. سپس عددی که برای هر کدام بدست می آید را در رقم 100 ضرب میکنند. هر عددی که بالاتر بود حکم توان مالی شرکت را دارد.
نظام کیفیت و نحوه تضمین محصولات
در مورد نظام کیفیت و نحوه تضمین محصولات نیز مواردی بررسی میشوند. مواردی مثل تعداد کادر فنی واحد کنترل کیفیت، سیستم انبارداری و QA / QC PLAN را بررسی میکنند. همچنین تعداد کادر فنی، فرم ها و نرم افزارهای کاربردی و تجهیزات کنترل کیفیت و آزمایشگاهی نیز جزو این شاخص هستند. هرکدام از این موارد تا سقف 20 امتیاز دارند.
همچنین سیستم مدیریتی شرکت نیز اهمیت دارد و گواهینامه ایزو ISO میتواند تا 20 امتیاز برای شرکت بدست آورد. برای ثبت نام در وندور گواهینامه ایزو 9001 ، گواهینامه ایزو 14001 و گواهینامه ایزو 45001 مهم هستند. ترکیب این سه استاندارد ایزو گواهینامه IMS یا سیستم مدیریت یکپارچه را بوجود می آورد. بنابراین شرکتها برای افزایش اعتبار خود مدرک ایزو میگیرند.
شاخص های هشت گانه ارزیابی تامین کنندگان داخلی
بطور کلی شاخص های هشت گانه ارزیابی تامین کنندگان داخلی یک سری ضوابط برای بررسی و سنجش شرکتهای تامین کننده هستند. مجموع این 8 شاخص 10000 امتیاز میباشد و هر کدام یک ضریب وزنی دارند که اهمیت شاخص را نشان میدهد. در ادامه شاخصهای هشت گانه ارزیابی تامین کنندگان را مورد بررسی قرار میدهیم.
توان مالی
مهم ترین شاخص برای تامین کنندگان توان مالی نام دارد. فرمول محاسبه توان مالی تامین کنندگان تفاوتی با سازندگان ندارند. یعنی توان مالی شرکت بر میانگین ده برابر سقف معاملات متوسط تقسیم میشود و سپس در عدد 100 ضرب میگردد. بدین ترتیب توان مالی شرکت را میتوان مشخص نمود. ضریب توان مالی را برای شرکتهای تامین کننده عدد 22 در نظر میگیرند و اهمیت این شاخص را نشان میدهد.
حسن سابقه
بازرسان وندور برای حسن سابقه شرکت نیز امتیازی در نظر میگیرند. این معیار با ضریب 15 قراردادهای همکاری و فروش محصول به شرکتهای تابعه صنعت نفت یا شرکتهای غیر نفتی متناسب طی حداکثر 5 سال گذشته را در بر میگیرد. به ازای هر قرارداد فروش با شرکتهای تابعه صنعت نفت 10 امتیاز و به ازای هر قرارداد فروش با شرکتهای صنایع غیر نفتی 5 امتیاز به شرکت میدهند. سقف امتیازات نیز عدد 100 لحاظر میگردد.
ارزیابی مشتریان قبلی
ملاک ارزیابی مشتریان قبلی همان گواهی حسن انجام کار، رضایت نامه و یا گواهینامه شخص ثالث طی حداکثر پنج سال گذشته ملاک ارزیابی میباشد. به ازای هر گواهی صادره توسط شرکت های تابعه صنعت نفت 10 امتیاز لحاظ میشود. همچنین تامین کنندگان میتوانند به ازای هر گواهی صادره توسط شرکتهای غیر نفتی متناسب ۵ امتیاز دریافت نمایند و سقف امتیازات این بخش 100 میباشد.
توان مدیریت و کارآمدی
منظور از توان مدیریت و کارآمدی چیست؟ این معیار دو موضوع تجربه و سابقه مدیران و کارکنان کلیدی و گواهینامه های ISO را بررسی میکند. میزان سابقه مدیران عالی و کارکنان کلیدی تا 80 امتیاز میتواند نصیب شرکت کند. همچنین گواهینامه های ایزو تا سقف 20 امتیاز دارند.
نمایندگی فروش کالا و خدمات پس از فروش
در مورد نمایندگی فروش کالا و خدمات پس از فروش نیز مواردی بررسی میشوند. تعداد نمایندگی های شرکت میتواند امتیاز آور باشد. مثلاً شرکتی با یک نمایندگی 10 امتیاز و دو یا سه نمایندگی میتواند 30 امتیاز دریافت کند. تامین کنندگان دارای بیش از سه برند یا انحصاری نیز میتوانند تا 50 امتیاز بدست آورند.
اعتبار برند نیز یک عامل کیفی در این بخش است و بنا بر تشخیص کارشناس برند قابل قبول 10 امتیاز، برند متوسط 20 امتیاز و برند خوب 30 امتیاز دریافت میکند. وجود سیستم مدیریت خدمات پس از فروش نیز میتواند امتیاز آور باشد. سیستم خدمات پس از فروش نیز نهایتاً 20 امتیاز را دارد.
مالکیت دفتر شرکت و انبار
حتی مالکیت دفتر شرکت و انبار نیز برای ورود به وندور اهمیت دارد. شرکتهایی که ملک استیجاری دارند 30 امتیاز میگیرند. اما شرکتهایی که مالک هستند 70 امتیاز میگیرند.
مزایای ورود به وندور لیست AVL
بطور کلی مزایای ورود به وندور لیست AVL متنوع هستند. ثبت نام در لیست AVL یا لیست بلند وندور مزایای و نکات مثبت زیادی دارد. مهم ترین این مزایا عبارتند از:
1- شرکت در پروژه های مختلف: با ثبت نام در وندور میتوانید در انواع مختلف پروژهای بزرگ دولتی و خصوصی حضور یابید. عضویت در وندور باعث میشود کارفرمایان شرکت شما را به عنوان یک تامین کننده یا تولید کننده بزرگ بشناسند. بدین ترتیب امکان همکاری های زیادی برای شما فراهم میگردد.
2- حضور در مناقصات: از دیگر مزایای ورود به وندور توانایی حضور در مناقصات میباشد. شرکتهای جزو وندور شرکت نفت براحتی میتوانند مجوز حضور در انواع مناقصه های دولتی و خصوصی را دریافت نمایند.
3- افزایش سود و توان مالی: وقتی شرکت بتواند در انواع پروژه ها و مناقصات حضور پیدا کند و کارفرمایان مختلف برای همکاری با شرکت تمایل پیدا کنند، فروش سازمان و در نهایت سود بالا میرود.
4- افزایش شهرت و ارتقا برند: وندور لیست شرکت نفت در ایران بسیار مهم و برجسته میباشد. بنابراین حضور در لیست بلند وندور به بهبود شهرت سازمان و ارتقا جایگاه سازمانی کمک میکند.
گواهینامه ایزو و ثبت نام در وندور AVL
ارتباط گواهینامه ایزو و ثبت نام در وندور AVL چیست؟ گواهینامه های ایزو ISO در واقع استاندارد هایی هستند که یک سیستم مدیریتی جدید را در یک سازمان اجرا میکنند. سازمان جهانی ایزو ISO کار تهیه و تدوین استاندارد ایزو را انجام میدهد. هدف این سازمان تشویق شرکتهای مختلف در سطح جهان برای پیروی از اصول و الزامات معتبر میباشد. اخذ گواهینامه ایزو ISO مزایای زیادی برای شرکتها دارد.
مهم ترین گواهینامه های ایزو شامل گواهینامه ایزو 9001 سیستم مدیریت کیفیت ، گواهینامه ISO 14001 سیستم مدیریت زیست محیطی و گواهینامه ایزو 45001 سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای هستند. ترکیب این سه استاندارد ایزو سیستم مدیریت یکپارچه IMS را تشکیل میدهد. گواهینامه ایزو ISO از موارد امتیاز آور در وندور بشمار میرود و شرکتهای متقاضی ورود به AVL گواهینامه ایزو دریافت میکنند.
ثبت نام فوری در وندور لیست
شرکتهای زیادی بدنبال ثبت نام فوری در وندور لیست هستند. وندور نفت هر سال فراخوان جدیدی اعلام میکند و متقاضیان تا پایان فراخوان میتوانند برای عضویت در AVL اقدام نمایند. همچنین فرایند گردآوری مدارک لازم و ثبت نام زمانبر است. اگر شرکتها از مشاوران و کارشناسان متخصص کمک نگیرند ممکن است زمان بیشتری نیز طول بکشد و فراخوان امسال را از دست بدهند. بنابراین مدیران میخواهند از اطلاعات کارشناسان وندور استفاده کنند.
مرکز امکان ثبت دارای کارشناسان مجرب در زمینه ثبت نام وندور AVL میباشد. مشاوران ما با بررسی شرایط شرکت شما، توانایی شما برای ورود به وندور را میسنجند. سپس گامهای لازم برای گردآوری مدارک و نحوه ثبت نام اصولی را برای شما شرح میدهند. شما میتوانید بصورت دائمی از خدمات مشاوره تیم حرفه ای امکان ثبت بهره بگیرید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مراحل ثبت نام در وندور لیست شرکت نفت میتوانید با کارشناسان مرکز امکان ثبت تماس بگیرید. کارگزاری ثبت و صدور امکان ثبت مرکزی قابل اعتماد برای اخذ انواع گواهینامه ایزو، گواهینامه CE ، HSE ، IMS ، HACCP ، رتبه یا گرید پیمانکاری و انفورماتیک، گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران و… است. مشاورین ما با شماره تماس: 17 80 85 44 – 021 پاسخگوی سوالات شما هستند.
فهرست مطالب
Toggle